Monday, 18 August 2014

Sengetøy for gjenbruk

Etter å ha blitt inspirert av diverse heklebøker, blogger og heklegruppa på facebook har jeg en stund hatt lyst til å prøve å hekle rund fillerye av gamle sengetøy. Siden jeg ikke hadde så mange gamle slitte sengetøy som var klar for opprivning selv, så la jeg ut en annonse på "ønskes kjøpt" på finn.no. En hyggelig dame som hadde ryddet litt i skapet tok kontakt, og nå har jeg en hel pose full av sengetøy som kan rives opp og eksperimenteres med. Blir artig å prøve på dette. Sannsynligvis må jeg kjøpe meg en ny større heklenål. Ebay neste...

 
 

2 comments:

  1. Hei og takk for koselig melding hos meg! Så lurt å bruke sengtøy! Jeg har liksom tenkt jeg må bruke t-skjorter. Men det har en gjerne ikke så mye av... Takk for tips! Jeg må nok ut å få tak i stor heklenåle selv. Hvor stor bruker du?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei. Takk for kommentar :). Dette er første gangen jeg skal prøve meg på fillerye/gulvteppe, så har ikke så mye erfaring. Sjekket litt i heklebøkene jeg har og der brukes heklenål str 10 og remser på 2cm, så da prøver jeg nok på det. Str 10 har jeg faktisk allerede, så da blir det ikke noe ebay denne gangen :)

      Delete