Saturday, 5 July 2014

Min første heklede damesokk

Helt siden jeg begynte å hekle har planen vært å hekle sokker til meg selv. Har brukt lang tid på å finne en oppskrift som virket bra. For en ukes tid siden kom jeg tilfeldigvis over en link på pinterest til "slipper socks". Oppskriften så enkel og grei ut og sokkene veldig stilige. Link til oppskriften på engelsk kan finnes her

Under er resultatet. I oppskriften står det at man skal bruke dobbelt garn, men jeg har brukt eskimo fra drops, som er ganske tykt og da holdt det med enkelt. Brukte heklenål str. 5,5. Sokken passer fint til meg som bruker 38/39 i sko, men den sitter tett på foten. 


 
 Har hatt heklepause en liten stund på grunn av tendenser til musesyke i høyre arm. Nå har jeg byttet til å bruke venstre armen når jeg bruker musen på jobb, og føler meg mye bedre. Det var litt vanskelig de første dagene, men nå har jeg brukt venstre hånd konsekvent i en uke og det føles allerede ganske naturlig. Siden jeg ikke hekler så mye om gangen om dagene, så er jeg bare halveis på sokk nr 2. Tenkte å legge ut bilde av de på føttene når jeg er ferdig.

 Tenkte også å vise mitt siste innkjøp på Ebay. Dette er låser til små nøkkelhank-portemoneer. Ble litt inspirert av dette innlegget på bloggen By: Therese, så tenkte jeg skulle prøve meg på noe lignende.

No comments:

Post a Comment