Sunday, 22 June 2014

En fin søndag

Har hatt en skikkelig fin søndag i dag. Slappet av formiddagen og spiste en god middag med min samboer før hans fulle oppmerksomhet gikk til VM i fotball på tv, mens jeg tok turen til mine besteforeldre. Min bestemor har alltid vært en ivrig hekler og strikker, spesielt kunststrikk (som jeg nettopp lærte i dag at det heter), og har abonnert på Familien i mange år. Kvelden gikk med på å se gjennom blader fra 2008-2011 før jeg tok med meg alle sammen hjem. Hun hadde tenkt å kvitte seg med dem, og selv om jeg foreløpig bare er interessert i hekling så tok jeg med meg dem som har andre typer håndarbeid også. Har en plan om å prøve meg på strikking når jeg har holdt på med hekling i et år, som blir i september. 

Fikk også litt hjelp med noen heklearbeider jeg holder på med. Prøvde meg på filethekling for en tid tilbake, men stoppet fordi jeg trodde jeg hadde misforstått noe. Det stemte. Nå har jeg fått fasiten og kan prøve meg igjen.

 

Fant mange interessante oppskrifter i bladene, spesielt den under, som jeg tror jeg har lyst til å prøve meg på til høsten. Denne er fra et blad i 2013, husker ikke hvilket nr. 


Fikk også med meg en pose med restegarn, har allerede begynt å bruke noe av det. C2c-hekletøyet under skal bli et pannebånd tenkte jeg.


Kvelden ble avsluttet med gode norske jordbær :). Det er hva jeg kaller en fin søndag :). Mangler bare søndagsturen, den tok Sambo alene...
 

No comments:

Post a Comment